PREUZMITE APLIKACIJU
Ukusno aplikaciju za Android uređaje preuzmite ovdje.
Ukusno aplikaciju za iOS uređaje preuzmite ovdje.

Prva aplikacija koja povezuje kuhanje i vaše kupovne navike

Aplikacija BILLA Ukusno olakšat će život svim kuharima i kuharicama, kako početnicima, tako i onim iskusnijima s kuhačom. Na jednome mjestu možete uživati u pregršt ukusnih i jednostavnih recepata, organizirati svoju shopping listu, ali i obaviti telefonski razgovor s prijateljicom dok čekate da vas vaša aplikacija obavijesti da je jelo gotovo!

Za sve ljubitelje kuhanja i isprobavanja novih, ali i starih recepata imamo odličnu vijest! Billina aplikacija Ukusno nudi vam pregršt recepata jednostavnih, zanimljivih i ukusnih jela koja možete odabrati prema vrsti, sastojcima ili svečanim prilikama za koje ih pripremate. Osim uživanja u raznovrsnim jelima, aplikacija vam omogućava i lakše snalaženje u planiranju kupnje potrebnih namirnica pa tako nudi i online shopping listu s kojom će papirići s popisom za nabavu pasti u zaborav, a vaša će nova aplikacija misliti umjesto vas. Ako ne znate gdje se nalazi najbliži Billin supermarket, aplikacija će vam pokazati najkraću rutu kako da dođete do željenih namirnica iz Bille. A nakon što isprobate sve recepte, putem aplikacije možete ih podijeliti s članovima obitelji i prijateljima i pohvaliti se na društvenim mrežama. Billa Ukusno aplikaciju možete preuzeti putem App Storea za iOs i Google Play Storea za Android. U samo nekoliko koraka kuhanje će postati novi način zabave za cijelu obitelj, ali i potaknuti vašu kreativnu stranu koju ćete moći iskazati za štednjakom!


Podijelite recepte s prijateljima!

Brojni recepti za razne kategorije jela dostupni su vam putem Billine aplikacije, a također vam je dostupna i štoperica koja omogućuje da izađete van i pričekate da vas aplikacija obavijesti kad se trebate vratiti i podliti puricu. Nakon što pronađete i isprobate recept za svoje omiljeno jelo, možete ga podijeliti s prijateljima putem društvenih mreža pa možda i organizirati natjecanje tko će bolje pripremiti jelo!


Pretraživanje po ključnim kategorijama

Pretraga jela uz Billa Ukusno aplikaciju nikada nije bila lakša! Svoje omiljene recepte možete pretražiti prema vrsti jela, ključnim sastojcima ili posebnim prilikama za koje vam je potreban recept za jelo koje će oduševiti i vas i vaše goste


Sve na jednom mjestu.

Glavni izbornik Billa Ukusno aplikacije nudi vam brojne kategorije: možete odabrati recepte po vlastitoj želji, spremiti svoje favorite, organizirati shopping listu, voditi shopping evidenciju u kalendaru, pretražiti i otkriti sve novosti i akcije u svojoj najbližoj Billi koju ćete pronaći pomoću određivanja lokacije u aplikaciji.