RAZVOJ CLEVER ROBNE MARKE

BILLA je prvi trgovački lanac koji je hrvatskim kupcima predstavio koncept vlastite robne marke i povoljne kupnje proizvoda visoke kvalitete.

Sam naziv robne marke sugerira „pametnu kupovinu“ gdje za malo novca mudro štedite kućni budžet i kupujete kvalitetne proizvode. Uštedu i nisku cijenu omogućavaju vlastiti dizajn ambalaže i racionalno korištenje iste te niski marketinški troškovi. Racionalnim korištenjem ambalaže ne čuvamo samo vaš budžet već i čuvamo prirodu oko nas.

Trenutno u ponudi Clever proizvoda možete pronaći više od 300 proizvoda, a njihov broj se stalno povećava.
Pod plavo-bijelim logom Clever pronaći ćete sve što vam treba – mliječne proizvode, voće, povrće, sve osnovne namirnice i proizvode za kućanstvo visoke kvalitete i uvijek po diskontnoj cijeni. Kupovati treba mudro, uštedjeti gdje je moguće i uživati u ukusnim i kvalitetnim proizvodima.PROIZVODNJA CLEVER PROIZVODA

Proizvođači Clever proizvoda odabiru se po najvišim standardima i uz stalnu kontrolu visoke kvalitete proizvoda. Samo oni proizvođači koji mogu zadovoljiti te kriterije imaju mogućnost proizvodnje Clever proizvoda, uvijek uz uvjet najpovoljnije cijene i odlične kvalitete. Odabir se obavlja na nivou cijele tvrtke i na lokalnom nivou te BILLA u Hrvatskoj već 16 godina razvija odličnu suradnju s domaćim proizvođačima i dobavljačima koji proizvode Clever proizvode i na taj način potiče hrvatsko gospodarstvo. U ponudi ćete pronaći više od 100 Clever proizvoda hrvatskog podrijetla, a svi takvi proizvodi označeni su hrvatskom zastavom kako bi vam olakšali odabir domaćih proizvoda.